Sponsoren

De JUMBO Sperling Zaalvoetbal Competitie wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Wilt u ons ook sponsoren? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met het bestuur.

Hoofdsponsor:

Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

Subsponsors:

We zijn een universeel autoschadebedrijf wat repareert voor particulieren, bedrijven en verzekeringen.
Wij zijn een team dat kwaliteit en service heel belangrijk vindt. Wij handelen alles af met uw verzekering en nemen het eventuele eigen risico voor onze rekening.
Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent als uw auto is gerepareerd.
Behalve autoschade zijn wij ook gespecialiseerd in restauratie van oldtimers en kunt u bij ons terecht voor industrieel spuitwerk.
Ook hebben wij een bandenservice waar u terecht kunt voor alle soorten banden en velgen.
 Kom gerust eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

“ Pure ambacht, dagverse producten en volledige eigen productie. Dat is waar u op kunt rekenen bij Keurslagerij Floresteijn. Ons enthousiaste team helpt u graag in onze winkel in Ouddorp. “

Auto Koese is al jaren dé autospecialist in de regio. Voor zowel de aanschaf van auto’s als voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons jonge en enthousiaste team terecht. Auto Koese heeft vier showrooms gevestigd te Sommelsdijk, Sint-Annaland, Nieuwe Tonge en Etten-Leur, een groot autoservicecentrum en een schadeherstelcentrum.

Dorpstienden is een Zalen- & Sportcomplex in Ouddorp, bestaande uit een sporthal met tribune, foyer café en diverse zalen. Het ruime aanbod van zalen biedt veel mogelijkheden, op basis van de wensen van de verschillende gebruikersgroepen. Zo is er een grote zaal aanwezig (tot wel 500-600 personen) welke, door middel van verwijderbare wanden, volledig naar eigen inzicht is in te delen. Het is daarom ook mogelijk om een deel van de zaal te huren voor zo’n 150 personen. Ten slotte zijn hier alle faciliteiten aanwezig voor een succesverloop van evenementen of andere gelegenheden.
Naast de sporthal en zalen beschikt Dorpstienden over een uitgebreid foyer café, waar je tijdens of na het sporten of een evenement terecht kunt voor een bakje koffie, een hapje of een drankje. Bovendien kan het café ook buiten de reguliere openingstijden gereserveerd worden voor verjaardagen en/of jubilea. Alles bij elkaar maken de aanwezige zalen en voorzieningen Dorpstienden geschikt voor diverse gelegenheden zoals feesten, recepties, bruiloften en natuurlijk indoor sport evenementen.