Programma voor 21 en 28 september

21 september

19 :00 Dam Brood en Banket  – ZVT Goeree

20:00 WETEC – Vakantiepark de Klepperstee

21:00 Stellendamse Leeuwen  – The A(ppie) Team


28 september

19:00 Jumbo Sperling   –  Keurslagerij Floresteijn

20:00 Echte Bakker Akershoek  – Dam Brood en Banket

21:00 Meuleman Autoschade   – Bremer Bungalowverhuur

Uitslagen zaterdag 14 september 2019

Keurslagerij Floresteijn               – Wijnkoperij de Halve Maan               8 – 3
Vakantiepark de Klepperstee – Reclameverspreiding Bouwman  10 – 4
Auto Koese                                       – Old Stars                                                      1 – 3

Start nieuwe competitie

Seizoen 2019-2020

Vandaag 14 september worden de eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen gespeeld.

Dit seizoen spelen we in een opzet met drie divisies, een aantal ploegen zijn gestopt of hebben een doorstart gemaakt, daarnaast hebben wij enkele nieuwe ploegen mogen begroeten. Allemaal hartelijk welkom en veel spelplezier toegewenst.

Onze website is nog niet helemaal up to date, een aantal zaken moeten worden aangepast, onze softwarepartner VPRI is hier druk mee bezig. Wij houden jullie op de hoogte.

Divisie 1

Meuleman Autoschade

Bremer Bungalowverhuur

ZVT Goeree

Echte Bakker Akershoek

Dam Brood en Banket

Divisie 2

Old Stars

Keurslagerij Floresteijn

Auto Koese

Jumbo Sperling

Wijnkoperij de Halve Maan

Divisie 3

WETEC

The A(ppie) Team

Vakantiepark de Klepperstee

Reclameverspreiding Bouwman

Stellendamse Leeuwen

Nieuw Seizoen

Beste spelers, sponsoren en supporters,

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen van de Jumbo Sperling Zaalvoetbalcompetitie. We hopen dat dit seizoen weer net zo’n mooi seizoen wordt als afgelopen jaren. Dit kunnen wij als SZO natuurlijk niet alleen. Samen met een aantal sponsors hebben we weer een nieuw seizoen voor jullie op het programma weten te krijgen daarvoor willen we ze uiteraard hartelijk dankzeggen!

Er zijn dit jaar ten opzichte van vorig jaar een aantal dingen verandert aangaande de teams. Na afloop van afgelopen seizoen heeft Valeur Accountants aangegeven te stoppen. We willen ze bedanken voor de samenwerkingen in de afgelopen seizoenen. Er zijn daarnaast 3 nieuwe teams bijgekomen dit seizoen die allemaal plaats zullen nemen in de 2e divisie: Wijnkoperij De Halve Maan, WETEC, The A(ppie) Team. We willen ze dit seizoen samen met alle andere teams veel succes wensen dit seizoen.

We hebben er voor gekozen om dit seizoen geen bekercompetitie te laten plaats vinden. Daarnaast zullen er dit seizoen geen 3, maar 4 wedstrijden per avond plaats vinden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen via “contact” of ons aanspreken op een wedstrijddag.

We wensen iedereen een prettig en sportief seizoen 2018-2019 toe!

Het bestuur van Stichting Zaalvoetbal Ouddorp

2 kampioenschappen beslist op laatste speeldag

Afgelopen zaterdag 19 mei was een spannende dag in de competitie. In beide divisies konden nog 2 ploegen kampioen worden.

BREMER BUNGALOWVERHUUR moest in de 1e divisie geen grote fouten maken en mocht maar evt. met maximaal 4 doelpunten verschil verliezen van directe concurrent STELLENDAMSE LEEUWEN. De stand werd 4-3 in het voordeel van STELLENDAMSE LEEUWEN, waarna BREMER BUNGALOWVERHUUR feest mocht vieren met het behalen van het kampioenschap.

In de 2e divisie was het ook nog spannend tot op de laatste speeldag. Doordat KEURSLAGERIJ FLORESTEIJN op doelsaldo boven JUMBO SPERLING stond (gelijk in punten), voldeed een gelijk spel om kampioen te worden. Na een 2-0 voorsprong ging JUMBO SPERLING alsnog met de winst aan de haal door de eindstand te bapalen op 4-2, waardoor JUMBO SPERLING kampioen werd in de 2e divisie.

De organisatie feliciteert de kampioenen van harte. De competitie zal worden afgesloten met een finaledag op 26 mei, waarop een 3-tal nieuwe teams een onderling toernooi zal voetballen. Ook zal de bekerfinale gespeeld worden tussen Stellendamse Leeuwen en Meuleman Autoschade. Daarnaast staan de volgende wedstrijden ook nog op het programma: Bremer Bungalowverhuur-ZV Olympia en Jumbo Sperling-All Star Team 2e Divisie. Voor verdere info omtrent tijden etc. wordt u doorverwezen naar het programma wat ook op deze site te vinden is!

Nieuwe ploegen

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Welke ploegen worden er kampioen? Wie wint de beker? Niks is zeker, dus het is super spannend! Wil jij/u vanaf volgend seizoen ook meedoen om de prijzen? Dat kan uiteraard! Mail voor meer informatie naar: secretaris@szouddorp.nl

Seizoen 2017-2018

Beste teams, supporters en sponsoren,

 

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Er veranderen een aantal dingen met ingang van het nieuwe seizoen. Te beginnen met deze website. Na lang zwoegen en ploeteren is hij er dan! Het heeft inspanning gekost, maar dan heb je ook wat. Daar zeggen we de personen die zich daarvoor hebben ingezet hartelijk dank voor.

Daarnaast zijn we in de competitie wegens de afmeldingen van 3 ploegen en aanmeldingen van 1 ploeg, overgegaan van 3 divisies naar 2 divisies. Ook hebben we dit seizoen weer een bekertoernooi!

Op de site valt verdere info aangaande competitie, programma, links etc. te vinden! Mochten er mensen zijn die tijdens wedstrijden foto’s hebben gemaakt, mogen ze die mailen naar de websitebeheerder en kunnen ze met toestemming worden geplaWtst.

We wensen ten slotte iedereen een gezond en sportief seizoen 2017-2018 toe!

 

Het bestuur

Wijziging programma

Er hebben wijzigingen plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma

Oude situatie

18 maart 2017, 21:30: Jumbo Sperling – Keurslagerij Floresteijn

Nieuwe situatie

18 maart 2017, 19:50: Jumbo Sperling – Keurslagerij Floresteijn

Wijziging programma

Er hebben wijzigingen plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma

Oude situatie

4 maart 2017, 19:00: Valeur Accountants – Jemos Transport

4 maart 2017, 20:40: Lenkeek Staalbouw – Keurslagerij Floresteijn

Nieuwe situatie

25 februari 2017, 21:30: Valeur Accountants – Jemos Transport

11 maart 2017, 19:00: Lenkeek Staalbouw – Keuslagerij Floresteijn

Wijziging programma

Er heeft een wijziging plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma

Oude situatie

11 februari 2017, 21:30: Echte Bakker Akershoek – Administratiekantoor L. de Geus

Nieuwe situatie

22 april 2017, 19:00: Echte Bakker Akershoek – Administratiekantoor L. de Geus