Stellendamse Leeuwen uit competitie

S

Door omstandigheden hebben de Stellendamse Leeuwen zich teruggetrokken uit de competitie. Dit betekent dat de stand in de 1e divisie aangepast zal worden. Van de wedstrijden die de Stellendamse Leeuwen in de eerste helft van het seizoen hebben gespeeld zullen de uitslagen blijven staan. De uitslagen van de tweede seizoenshelft zullen geschrapt worden. Dit zal ook worden aangepast in de stand. Dit geldt ook voor de topscorerslijst. Concreet betekent dit dat de volgende uitslagen zullen blijven staan en niet worden aangepast in de stand:

De Stellendamse Leeuwen 7 3 MKB Boekhoudservice
De Stellendamse Leeuwen 5 9 Jumbo Sperling
De Stellendamse Leeuwen 3 9 Echte Bakker Akershoek
De Stellendamse Leeuwen 5 5 Dam Brood en Banket
Meuleman Autoschade 8 2 De Stellendamse Leeuwen

Deze volgende uitslagen zullen verwijdert worden en worden aangepast in de stand:

Echte Bakker Akershoek 5 10 Stellendamse Leeuwen
Jumbo Sperling 2 13 Stellendamse Leeuwen

De overige wedstrijden van de Stellendamse Leeuwen zullen uit het programma genomen worden. Voor verdere vragen kunt u terecht bij de secretaris.

Nieuw Seizoen

Beste spelers, sponsoren en supporters,

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen van de Jumbo Sperling Zaalvoetbalcompetitie. We hopen dat dit seizoen weer net zo’n mooi seizoen wordt als afgelopen jaren. Dit kunnen wij als SZO natuurlijk niet alleen. Samen met een aantal sponsors hebben we weer een nieuw seizoen voor jullie op het programma weten te krijgen daarvoor willen we ze uiteraard hartelijk dankzeggen!

Er zijn dit jaar ten opzichte van vorig jaar een aantal dingen verandert aangaande de teams. Na afloop van afgelopen seizoen heeft Valeur Accountants aangegeven te stoppen. We willen ze bedanken voor de samenwerkingen in de afgelopen seizoenen. Er zijn daarnaast 3 nieuwe teams bijgekomen dit seizoen die allemaal plaats zullen nemen in de 2e divisie: Wijnkoperij De Halve Maan, WETEC, The A(ppie) Team. We willen ze dit seizoen samen met alle andere teams veel succes wensen dit seizoen.

We hebben er voor gekozen om dit seizoen geen bekercompetitie te laten plaats vinden. Daarnaast zullen er dit seizoen geen 3, maar 4 wedstrijden per avond plaats vinden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen via “contact” of ons aanspreken op een wedstrijddag.

We wensen iedereen een prettig en sportief seizoen 2018-2019 toe!

Het bestuur van Stichting Zaalvoetbal Ouddorp

2 kampioenschappen beslist op laatste speeldag

Afgelopen zaterdag 19 mei was een spannende dag in de competitie. In beide divisies konden nog 2 ploegen kampioen worden.

BREMER BUNGALOWVERHUUR moest in de 1e divisie geen grote fouten maken en mocht maar evt. met maximaal 4 doelpunten verschil verliezen van directe concurrent STELLENDAMSE LEEUWEN. De stand werd 4-3 in het voordeel van STELLENDAMSE LEEUWEN, waarna BREMER BUNGALOWVERHUUR feest mocht vieren met het behalen van het kampioenschap.

In de 2e divisie was het ook nog spannend tot op de laatste speeldag. Doordat KEURSLAGERIJ FLORESTEIJN op doelsaldo boven JUMBO SPERLING stond (gelijk in punten), voldeed een gelijk spel om kampioen te worden. Na een 2-0 voorsprong ging JUMBO SPERLING alsnog met de winst aan de haal door de eindstand te bapalen op 4-2, waardoor JUMBO SPERLING kampioen werd in de 2e divisie.

De organisatie feliciteert de kampioenen van harte. De competitie zal worden afgesloten met een finaledag op 26 mei, waarop een 3-tal nieuwe teams een onderling toernooi zal voetballen. Ook zal de bekerfinale gespeeld worden tussen Stellendamse Leeuwen en Meuleman Autoschade. Daarnaast staan de volgende wedstrijden ook nog op het programma: Bremer Bungalowverhuur-ZV Olympia en Jumbo Sperling-All Star Team 2e Divisie. Voor verdere info omtrent tijden etc. wordt u doorverwezen naar het programma wat ook op deze site te vinden is!

Nieuwe ploegen

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Welke ploegen worden er kampioen? Wie wint de beker? Niks is zeker, dus het is super spannend! Wil jij/u vanaf volgend seizoen ook meedoen om de prijzen? Dat kan uiteraard! Mail voor meer informatie naar: secretaris@szouddorp.nl

Seizoen 2017-2018

Beste teams, supporters en sponsoren,

 

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Er veranderen een aantal dingen met ingang van het nieuwe seizoen. Te beginnen met deze website. Na lang zwoegen en ploeteren is hij er dan! Het heeft inspanning gekost, maar dan heb je ook wat. Daar zeggen we de personen die zich daarvoor hebben ingezet hartelijk dank voor.

Daarnaast zijn we in de competitie wegens de afmeldingen van 3 ploegen en aanmeldingen van 1 ploeg, overgegaan van 3 divisies naar 2 divisies. Ook hebben we dit seizoen weer een bekertoernooi!

Op de site valt verdere info aangaande competitie, programma, links etc. te vinden! Mochten er mensen zijn die tijdens wedstrijden foto’s hebben gemaakt, mogen ze die mailen naar de websitebeheerder en kunnen ze met toestemming worden geplaWtst.

We wensen ten slotte iedereen een gezond en sportief seizoen 2017-2018 toe!

 

Het bestuur

Wijziging programma

Er hebben wijzigingen plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma

Oude situatie

18 maart 2017, 21:30: Jumbo Sperling – Keurslagerij Floresteijn

Nieuwe situatie

18 maart 2017, 19:50: Jumbo Sperling – Keurslagerij Floresteijn

Wijziging programma

Er hebben wijzigingen plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma

Oude situatie

4 maart 2017, 19:00: Valeur Accountants – Jemos Transport

4 maart 2017, 20:40: Lenkeek Staalbouw – Keurslagerij Floresteijn

Nieuwe situatie

25 februari 2017, 21:30: Valeur Accountants – Jemos Transport

11 maart 2017, 19:00: Lenkeek Staalbouw – Keuslagerij Floresteijn

Wijziging programma

Er heeft een wijziging plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma

Oude situatie

11 februari 2017, 21:30: Echte Bakker Akershoek – Administratiekantoor L. de Geus

Nieuwe situatie

22 april 2017, 19:00: Echte Bakker Akershoek – Administratiekantoor L. de Geus

De Brinkers uit de competitie genomen

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd De Brinkers-Echte Bakker Akershoek gepland. De Brinkers heeft helaas voor de 3e keer afgemeld waardoor we als bestuur helaas moeten mededelen dat De Brinkers per direct uit de competitie wordt gehaald. Omdat dit feit in de 2e seizoenshelft plaats heeft gevonden, worden de uitslagen van de 1e seizoenshelft gehandhaafd. De resultaten van de 2e seizoenshelft worden geschrapt. De Brinkers zullen tevens uit de stand en het programma gehaald worden.

Wijziging programma

Er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden in het wedstrijdprogramma.

Oude situatie

28 januari 2017, 21:30: De Brinkers – Administratiekantoor L. de Geus

4 februari 2017, 17:00: Administratiekantoor L. de Geus – Van Koppen Schilders

4 februari 2017, 20:40: Jumbo Sperling – Lenkeek Staalbouw

Nieuwe situatie

4 februari 2017, 17:00: Jumbo Sperling – Lenkeek Staalbouw

4 februari 2017, 20:40: Administratiekantoor L. de Geus – Van Koppen Schilders

6 mei 2017, 19:00: De Brinkers – Administratiekantoor L. de Geus