Nieuw Seizoen

Beste spelers, sponsoren en supporters,

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen van de Jumbo Sperling Zaalvoetbalcompetitie. We hopen dat dit seizoen weer net zo’n mooi seizoen wordt als afgelopen jaren. Dit kunnen wij als SZO natuurlijk niet alleen. Samen met een aantal sponsors hebben we weer een nieuw seizoen voor jullie op het programma weten te krijgen daarvoor willen we ze uiteraard hartelijk dankzeggen!

Er zijn dit jaar ten opzichte van vorig jaar een aantal dingen verandert aangaande de teams. Na afloop van afgelopen seizoen heeft Valeur Accountants aangegeven te stoppen. We willen ze bedanken voor de samenwerkingen in de afgelopen seizoenen. Er zijn daarnaast 3 nieuwe teams bijgekomen dit seizoen die allemaal plaats zullen nemen in de 2e divisie: Wijnkoperij De Halve Maan, WETEC, The A(ppie) Team. We willen ze dit seizoen samen met alle andere teams veel succes wensen dit seizoen.

We hebben er voor gekozen om dit seizoen geen bekercompetitie te laten plaats vinden. Daarnaast zullen er dit seizoen geen 3, maar 4 wedstrijden per avond plaats vinden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen via “contact” of ons aanspreken op een wedstrijddag.

We wensen iedereen een prettig en sportief seizoen 2018-2019 toe!

Het bestuur van Stichting Zaalvoetbal Ouddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *