2 kampioenschappen beslist op laatste speeldag

Afgelopen zaterdag 19 mei was een spannende dag in de competitie. In beide divisies konden nog 2 ploegen kampioen worden.

BREMER BUNGALOWVERHUUR moest in de 1e divisie geen grote fouten maken en mocht maar evt. met maximaal 4 doelpunten verschil verliezen van directe concurrent STELLENDAMSE LEEUWEN. De stand werd 4-3 in het voordeel van STELLENDAMSE LEEUWEN, waarna BREMER BUNGALOWVERHUUR feest mocht vieren met het behalen van het kampioenschap.

In de 2e divisie was het ook nog spannend tot op de laatste speeldag. Doordat KEURSLAGERIJ FLORESTEIJN op doelsaldo boven JUMBO SPERLING stond (gelijk in punten), voldeed een gelijk spel om kampioen te worden. Na een 2-0 voorsprong ging JUMBO SPERLING alsnog met de winst aan de haal door de eindstand te bapalen op 4-2, waardoor JUMBO SPERLING kampioen werd in de 2e divisie.

De organisatie feliciteert de kampioenen van harte. De competitie zal worden afgesloten met een finaledag op 26 mei, waarop een 3-tal nieuwe teams een onderling toernooi zal voetballen. Ook zal de bekerfinale gespeeld worden tussen Stellendamse Leeuwen en Meuleman Autoschade. Daarnaast staan de volgende wedstrijden ook nog op het programma: Bremer Bungalowverhuur-ZV Olympia en Jumbo Sperling-All Star Team 2e Divisie. Voor verdere info omtrent tijden etc. wordt u doorverwezen naar het programma wat ook op deze site te vinden is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *